Cargols a la llauna

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Cargols tipus bovérs
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Conyac
  • Picada feta amb : alls, oil d'oliva i julivert.
  • Oli d'oliva

4 racions

Utensilis

Una llauna per cargols, de tipus individual

Elaboració

Posem els cargols a la llauna, de boca cap amunt. Els salpebrem, i els posem damunt del foc, més aviat baix. Quan són fora de la closca, els enfornem a 180º, uns deu minuts, i quant els traiem, els flamejem amb un raig de conyac.
Seguidament, els hi posem un bon raig de picada, i deixem que acabin de coure uns cinc minuts més, i ja els podrem servir acompanyats amb un bol d'allioli amb tomàquet escalivat, i unes gotes de tabasco.

40min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

12973 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: