Cargols a la llauna
Categoria:
Altres
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Cargols tipus bovérs
- Sal
- Pebre negre en pols
- Conyac
- Picada feta amb : alls, oil d'oliva i julivert.
- Oli d'oliva
4 racions
Utensilis
Una llauna per cargols, de tipus individual
Elaboració
Posem els cargols a la llauna, de boca cap amunt. Els salpebrem, i els posem damunt del foc, més aviat baix. Quan són fora de la closca, els enfornem a 180º, uns deu minuts, i quant els traiem, els flamejem amb un raig de conyac.
Seguidament, els hi posem un bon raig de picada, i deixem que acabin de coure uns cinc minuts més, i ja els podrem servir acompanyats amb un bol d'allioli amb tomàquet escalivat, i unes gotes de tabasco.
40min
Etiquetes: La cuina del cargol Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
12973 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.