Llet merengada

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un litre de llet sencera
  • 200 grams de sucre
  • Dues clares d'ou
  • Una branca de canyella
  • Una pell de llimona
  • Una pell de taronja
  • Canyella en pols

6 racions

Utensilis

Un cassó gran
Un batedor de varetes
Un colador fi
Un atuell gran (metàl·lic)
Una batedora elèctrica

Elaboració

Primerament, posem a bullir: la llet, les pells de llimona i taronja, el sucre i la branca de canyella.
Un cop arrenqui el bull, deixem que redueixi sense deixar de remenar amb el batedor de varetes, i passats cinc minuts, ho retirem del foc i ho deixem a temperar un cop passada pel colador fi.
Quan ja ha refredat una mica, ho posem en el congelador en un atuell metàl·lic, tot remenant amb el batedor de varetes cada cinc minuts, fins que estigui a punt de granissat.
A part, amb la batedora elèctrica, muntem les clares a punt de neu, i tot seguit les afegim a la llet poc a poc, i ja tenim la llet merengada a punt per servir en bols, o copes, espolsades amb una mica de canyella en pols.

2h 30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1856 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: