Sopes de farigola, amb ous batuts

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Tres litres d'aigua mineral
  • Dos brots de farigola (si pot ser fresca millor)
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Trossos de pa sec
  • Dos ous frescos
  • La part blanca d'un porro
  • Pebre vermell dolç

4 racions

Utensilis

Una cassola metàl·lica fonda
Un batedor de varetes
Una batedora elèctrica
Un bol de vidre
Un colador fi
Una espàtula de fusta

Elaboració

En una cassola fonda amb un raig d'oli d'oliva, fregim la part blanca d'un porro picat a la brunes a, i quan ja esta ben fregit hi afegim la farigola i una cullerada de pebre vermell dolç hi donem unes voltes amb l'espàtula de fusta, i tot seguit hi afegim l'aigua, i amb el foc a mitja potencia deixem que arrenqui a bullir durant mitja hora.
Seguidament, retirem la farigola, passem la batedora elèctrica, i amb l'ajuda del colador fi, ho passem a la cassola on acabarem de fer la sopa,
Amb el foc a mitja potencia, fem que arrenqui el bull, hi afegim el pa sec, i amb el batedor de varetes anem remenant fins que el pa ja esta desfet.
A part, batem els ous en un bol de vidre, i els anem afegint poc a poc a la sopa, sense deixar de remenar, corregim de sal, deixem que s'acabi de coure, i ja tenim la sopa a punt per servir a taula.

1h 30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2403 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: