Sarsuela de lluç de palangre
Suquet de peix emprant la recepta de la meva mare.
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Guisat
Estació: hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 1 Lluç de palangre aprox. 2 Kg.
- 14/16 gambes
- 2/3 calamars
- Musclos
- Alls
- Tomàquets
- 1 bitxo
- Llesca de pa
- Ametlles torrades
- Oli d'oliva
- Farina
- Sal
8 racions
Elaboració
Fregir el peix arrebossat en farina blanca
Saltejar les gambes
Passar per l'olla a pressió els calamars 5 min.
Fregir 5/6 alls, la llesca de pa i el bitxo (caiena)
Obrir els musclos.
Fer un sofregit amb 4/5 tomàquets i 2 alls.
Passar-ho a la cassola i afegir una mica d'aigua (opcional fumet) i una mica de farina de blat de moro.
Introduir el peix (a excepció dels musclos)
Fer una picada amb la llesca de pa fregit, els alls, el bitxo i unes 14/16 ametlles torrades.
Introduir la picada a la cassola amb una mica d'aigua. Deixar que bulli una mica i incorporar els musclos. Tapar la cassola i deixar que els sabors es fusionin.
Es més bo si ho fas d'un dia per l'altre.
2h
Notes
Poseu pa a taula perquè tothom en demanarà.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
169 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.