Sarsuela de lluç de palangre

Suquet de peix emprant la recepta de la meva mare.

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 Lluç de palangre aprox. 2 Kg.
  • 14/16 gambes
  • 2/3 calamars
  • Musclos
  • Alls
  • Tomàquets
  • 1 bitxo
  • Llesca de pa
  • Ametlles torrades
  • Oli d'oliva
  • Farina
  • Sal

8 racions

Elaboració

Fregir el peix arrebossat en farina blanca
Saltejar les gambes
Passar per l'olla a pressió els calamars 5 min.
Fregir 5/6 alls, la llesca de pa i el bitxo (caiena)
Obrir els musclos.
Fer un sofregit amb 4/5 tomàquets i 2 alls.
Passar-ho a la cassola i afegir una mica d'aigua (opcional fumet) i una mica de farina de blat de moro.
Introduir el peix (a excepció dels musclos)
Fer una picada amb la llesca de pa fregit, els alls, el bitxo i unes 14/16 ametlles torrades.
Introduir la picada a la cassola amb una mica d'aigua. Deixar que bulli una mica i incorporar els musclos. Tapar la cassola i deixar que els sabors es fusionin.
Es més bo si ho fas d'un dia per l'altre.

2h

Notes

Poseu pa a taula perquè tothom en demanarà.

Per


Recepta de cuina de Sarsuela de lluç de palangre

Sarsuela de lluç de palangre.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

169 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de gener:

Arròs amb bacallà
Arròs amb bacallà
Arrossos i pastes
Escarola amb romesco i bacallà
Escarola amb romesco i bacallà
Amanides i plats freds
Escalivada amb ganyims  i anxoves
Escalivada amb ganyims i anxoves
Amanides i plats freds Amanida
Xoriç a la sidra
Xoriç a la sidra
Carns Aperitiu
Tortell de Reis
Tortell de Reis
Postres i dolços Coca

Veure receptes de gener i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: