Mandonguilles amb sípia
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Estofat
Estació: tardor
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 40 Mandonguilles de carn de vedella (i/o Tocino).
- 2 Sípies fresques
- Caldo/brou de carn
- 2 Cebes
- 2 Alls
- 1 Tomàquet
- 2 fulls de llorer
- Vi blanc
- Vi ranci
- Nou moscada
- Pebre negre
- Picada: 1 carquinyoli, 1 all cru, 12 avellanes torrades, 12 ametlles torrades, julivert.
- Xocolata
8 racions
Elaboració
- Neteja i talla la sípia a trossets petits i la poses a coure uns 15 min. amb un raig d'oli d'0liva.
- Pica la ceba + 2 Alls i ho incorpores a la sípia amb un polsim de sal. Ho deixes coure fins que la ceba es va rossejant.
- Tira-li el raig de vi, la nou moscada, el pebre i el tomàquet ratllat.
- Mentre cou, enfarines les mandonguilles i les fregeixes en una paella amb oli d'oliva. Les vas traient i posant amb paper de cuina per desgreixar.
- Seguidament les incorpores a la cassola de la sípia i les cobreixes amb el caldo i un got de cafè de vi ranci. Ho deixes coure tapat una bona estona i ves remenant fins que vegis que la sípia es va estovant, llavors es l'hora d'incorporar la picada.
Veuràs que amb la picada s'espessa el suquet i al final ratlles una presa de xocolata negre i la deixes desfer uns 10 min. més.
3h
Notes
Aquesta recepta es mes gustosa si la deixes reposar unes hores o bé un dia per l'altre.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2334 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.