Alvocats farcits amb marisc, gratinats

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una safata refractària gran
Una safata rectangular de porcellana
Dues espàtules planes
Un cassó gran
Una paella gran

Elaboració

Primerament, en una paella amb oli d'oliva, sofregim: les cebes picolades, els musclos i les gambes, juntament amb la polpa dels alvocats, que hem buidat a part.
A part, fem la beixamel com explico a la meva recepta, i un cop feta, la reservem damunt la planxa calenta.
Quan tot plegat ja esta ben saltat, deixem que refredi i amb un ganivet, ho picolem tot ben picolat, i ho reservem.
Seguidament, amb una cullera sopera, anem omplint els alvocats, els posem a la safata refractària, els cobrim amb la beixamel, els espolsem amb el formatge ratllat, i quan el formatge ja és ben daurat, ja els podrem posar a la safata de porcellana, i els servirem a taula.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se