Vol-au-vents de primavera

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

12 racions

Utensilis

Una safata de porcellana gran
Un cassó gran
Una paella gran
Un bol de vidre gran

Elaboració

Primerament, fem la salsa rosa com explico a la meva recepta, i un cop feta, la reservem en la nevera.
A part, en un cassó amb aigua i un polsim de sal, escaldem les dotze gambes tres minuts, i tot seguit les refredem amb aigua freda, i les reservem.
Seguidament, en una paella amb un raig d'oli, fregim: els porros picolats, els xampinyons i els espàrrecs, tot salpebrat, i quan tot plegat ja és ben fregit, ho picolem amb un ganivet, i ho fiquem en el bol de vidre juntament amb la llauna de tonyina, l'esmicolem i ho barregem tot ben barrejat amb quatre cullerades de salsa rosa, i amb aquesta farsa, anem omplint els vol-au-vents fins arribar a dalt de tot, seguidament, els cobrim amb una mica més de salsa, els hi posem una gamba al damunt, espolsem la gamba amb una mica de porradell picolat, els posem ben arrenglerats a la safata de porcellana, i ja els tenim llestos per servir a taula.

1h 30min

Notes

Aquesta recepta, és un altre aperitiu que ens pot anar molt bé per celebrar les revetlles que s'apropen.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se