Lluç amb gratinat de patates

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Pel gratinat de patates:

4 racions

Elaboració

Pelem les patates i les tallem a rodanxes fines.
Tallem el formatge tendre a trossets.
Posem un raig d’oli en una safata de forn i fem capes alternes de patates i formatge tendre.
Amb els ous i la llet fem una barreja.
Hi posem una mica de sal, la nou moscada i la tirem per sobre les patates.
Preescalfem el forn a 180 graus.
Ho enfornem i passats uns 25 minuts, obrim el forn i sobre les patates hi posem els 4 lloms de
lluç salpebrats amb un raig d'oli per sobre.
Deixem coure uns 15 minuts més tot junt.
Servim un tros de patates gratinades amb un llom de lluç a sobre per persona.

50min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se