Lluç amb gratinat de patates
Categoria:
Recepta per forn
Estació:
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 4 Lloms de lluç fresc que a la peixateria ens preparen
- Sal i pebre
- Oli d'oliva
Pel gratinat de patates:
- 800 g de Patates
- 20 g de mantega
- ½ liltre de llet
- 2 Ous
- Formatge tendre
- Oli d'oliva
- Sal
- Nou moscada
Elaboració
Pelem les patates i les tallem a rodanxes fines.
Tallem el formatge tendre a trossets.
Posem un raig d’oli en una safata de forn i fem capes alternes de patates i formatge tendre.
Amb els ous i la llet fem una barreja.
Hi posem una mica de sal, la nou moscada i la tirem per sobre les patates.
Preescalfem el forn a 180 graus.
Ho enfornem i passats uns 25 minuts, obrim el forn i sobre les patates hi posem els 4 lloms de
lluç salpebrats amb un raig d'oli per sobre.
Deixem coure uns 15 minuts més tot junt.
Servim un tros de patates gratinades amb un llom de lluç a sobre per persona.
Comparteix aquesta recepta: