Ulls de llop (pasta) amb pesto de ruca

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Per al pesto de ruca:

4 racions

Elaboració

Del pesto de ruca:

Posem a la batedora la ruca ben neta i seca. Pelem l'all.
Posem a la batedora l'all amb el formatge finament ratllat, el suc de llimona, sal al gust
i l'oli necessari fins aconseguir la quantitat de pesto necessària per als quatre plats.
Ho triturem tenint en compte que el pesto no ha de quedar molt fi.

De la pasta:

Posem una olla amb abundant aigua a escalfar. Quan arrenqui el bull hi afegim la sal i tot seguit la pasta.
Ho coem fins que estigui al "dente".
Escorrem bé la pasta, la posem en un bol i hi aboquem el pesto de ruca, ho remenem bé reservant quatre
cullerades per l'emplatat.

Per acabar:

Repartim la pasta barrejada amb el pesto de ruca als plats i deixem en una tasseta per cadascun una cullerada de pesto
per si algú en vol més.

15min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se