Supremes de salmó amb salsa teriyaki i espàrrecs verds
Ingredients
- 4 Supremes de salmó fresc i net d'espines
- Un manat d'espàrrecs verds
- 1 Pot de pebrots del piquillo
- Salsa teriyaki (quantitat necessària per marinar)
- 2 c / s de Llavors de sèsam
- 4-5 Alls tendres
- 3 c / s de Salsa kecap manis (salsa de soja indonèsia)
- Oli d'oliva verge extra
- Sal
Elaboració
Amb uns 30 minuts d'antelació, untem les supremes de salmó amb la salsa teriyaki, fregant perquè la salsa impregni bé el peix. Cobrim el recipient en el que hi ha el salmó amb film transparent i ho deixem marinar a la nevera.
Agafem una paella antiadherent i torrem les llavors de sèsam.
Quan el sèsam comenci a fer el soroll de les crispetes, hi afegim els alls tendres prèviament pelats i picats a rodanxes molt petites.
Deixem coure uns 2 minuts.
Incorporem a la paella els espàrrecs verds tallats a trossets d'entre 1 i 2 centímetres.
Anem remenant i hi afegim sal al gust i si cal una mica més d'oli d'oliva. Quan les espàrrecs estan preparats uns 5 minuts, retirem la paella del foc i ho reservem.
Fem les supremes de salmó a la planxa.
El temps de cocció del peix serà qüestió del gust dels comensals, si els agrada més o menys fet. Uns 8 minuts màxim.
Servim el salmó amb els espàrrecs, un pebrot del piquillo i per sobre hi tirem la salsa teriyaki que hagi quedat en el recipient del marinat.
Notes
En el temps no hi ha els 30 minuts de marinar.
Comparteix aquesta recepta: