Broquetes de pollastre arrebossades amb festucs, romesco i soja

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Elaboració

Netegem bé els pits de pollastre i eliminem les restes de greix amb ajuda d’unes tisores.
Els tallem al llarg (també es podria tallar a daus), els salpebrem i els reservem en una safata fonda.
En un bol afegim la salsa de soja, els festucs triturats i una mica de salsa de romesco.
Ho remenem molt bé fins que ens quedi una mescla homogènia.
Aboquem aquesta mescla a la safata on tenim el pit de pollastre tallat i ho deixarem marinant un mínim d’una hora a la nevera.
Passat aquest temps, marquem els talls de pit de pollastre (ben escorreguts) en una paella amb una mica d’oli.
Deixem que es daurin per tots els cantons.
En un plat fons coloquem les llavors de sèsam i a mesura que retirem el pollastre daurat, l’arrebossem bé en el sèsam.
Punxem el pollastre amb les broquetes de fusta i les repartim en plats individuals. En aquest cas tres per persona.
Sevim les tres broquetes per persona i al costat una mica de salsa de romesco. També a part, una tasseta amb salsa de soja.

35min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se