Supremes de lluç a la cassola

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

2 racions

Elaboració

Posem una mica d'oli a la cassola i hi saltem les gambes, un minut.
Els hi treiem el cap i la cua, les pelem i reservem amb els caps.
A la mateixa cassola, hi tirem la ceba picada molt fina, el tomàquet ratllat i l'all laminat.
Deixem coure uns 15 minuts.
Salem el lluç i el posem a la cassola (la pell cap avall).
Exprimim el suc dels caps de les gambes i deixem coure el lluç sense girar-lo, uns 3 o 4 minuts.
Servim les supremes amb les gambes pelades a sobre i ho empolvorem amb julivert picat.

25min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se