Morro de bacallà confitat amb espinacs tendres i brandada

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Elaboració

Dessalem el bacallà tenint-lo en remull a la nevera durant tres dies, cada dotze hores canviem l'aigua.
Netegem i esbandim bé els espinacs.
Els escaldem durant un parell de minuts en aigua bullint a la que hi haurem posat un mica de sal.
Els remullem amb aigua freda i els reservem.
Confitem el bacallà en una cassola cobert amb oli d'oliva de gust suau i els alls llescats.
El tindrem a 80º durant 4-5 minuts, és important que no arribi a fregir.
Passat aquest temps el traiem del foc i deixem que es vagi temperant en el mateix oli.
Muntem el plat amb una base de brandada, un llit d'espinacs ben escorreguts i un tall de morro de bacallà per persona.
Fem, opcionalment, quatre bunyols de bacallà per decorar el plat, un per persona.

35min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se