Cua de bou sense feina amb cremós de trumfes de Molló

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Elaboració

Enfarinem, salpebrem la cua de bou i la rostim amb una mica d’oli.
Tallem les hortalisse a daus i les afegim amb la cua.
Ho cobrim amb el vi negre i una mica d’aigua i ho deixem fent xup-xup unes 2 hores.
Un cop la cua està feta, la desossem.
Colem i reservem la salsa que hem obtingu.
Mentre la cua fa el xup-xup, bullim les trumfes i les triturem a la batedora amb una mica de nata.
Fem el muntatge del plat i ja el podem servir.

2h 10min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se