Arròs de cranc blau

Un arròs diferent, amb un gust a mar

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Amposta
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Utensilis

Un olla per fer lo fondo
Una paellera

Elaboració

Es tracta de fer un fondo concentrat a estil salmorreta.
A una olla posem AOVE posem els crans partits per la mitat, i en quant estiguin de color roig, posem el rom i flamegem.
Afegim els alls ecrasé, i la nyora sense pepites, ho deixem fregir un poc, i posem la tomata tallada a trocets petits. Deixem fregir a foc lent. Ho salem, més aviat poc, ja rectificarem al arròs.
Posem aigua, deixen que bulli, espumem, i passem lo túrmix per triturar tot el que pugem, deixem fer un fondo concentrat.
Colem i reservem el fondo.
A una paella, posem AOVE, i fem un sofregit a foc lent amb el cran partit per la mitat, els pimentons tallats molt petits, els alls i la tomata, sofregim l'arròs fins a nacarar.
Posem ara el fondo (el necessari) i rectifiquem de sal, deixem coure l'arròs com tenim constum.

1min

Notes

L'arròs a cada un li agrada en un punt de cocció, este arròs es pot fer sec com a paella o caldoset.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se