Mandonguilles de restes de farcit amb bolets

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

2 racions

Utensilis

Fregidora o similar

Elaboració

Preparem el puré (natural o de bossa) de forma que quedi espés i el deixem refredar.
En una paella amb oli, posem els bolets tallats amb all i julivert picats, i els saltem. Reservem, tapant per a que no es refredin.
Barregem el puré de patata i la resta de farcit (tots dos freds).
Amb la barreja resultant, fem les mandonguilles. Les passem per farina, ou prèviament batut i pa ratllat, tenint cura de que no es desfacin.
En una fregidora posem les mandonguilles (han de quedar submergides a l'oli), deixant coure 1 minut com a màxim.
Treiem les mandonguilles i muntem el plat amb els bolets saltats.

1h 30min

Notes

Per aquesta recepta s'ha aprofitat el farcit dels moniatos de la recepta https://www.receptes.cat/recepta11999 que va sobrar. Pot ser qualsevol altre resta que tinguem.
Per refredar el puré, podem posar-ho a la nevera, tapant-lo per a que no agafi olors.
Per a 2 persones s'han fet 12 mandonguilles.
Els bolets d'aquesta recepta són rovellons, llenegues, fredolics i llengua de bou. Poden ser qualsevol.
Si no tenim fregidora, podem fer les mandonguilles en una paella amb bastant d'oli i molt calent, girant-les per a que es facin per tot arreu (30 segons per banda màxim).


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se