Albergínies farçides

Categoria:
Recepta per
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Utensilis

Tupperware o aparell especial per microones.

Elaboració

S'agafen una o dues albergínies, es tallen les puntes i es parteixen per la meitat.
Després es ratllen en diagonal per que es coguin més bé i per que hi entri la sal , l'oli i el pebre.
Es posen a coure a màxima potencia en un recipient per microones de 7 a 10 minuts, segons el gruix de l'alberginia.
Després s'hi posa tires de bacó i el formatge ratllat, i es torna ha posar al microones durant 7 minuts més, fins que el bacó i el formatge quedin cuits.
La quantitat de sal, pebre,all en pols i els minuts de cocció, depenen del volum de les albergínies.

22min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se