Revuelto de Girgola

Categoria:
Típica de: Espanya → Tàrrega
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Medio kg. De Girgola.
  • 2 huevos.
  • 50 gm. De jamón.
  • 3 ajos, unas ramas de perejil.
  • Sal y pimienta negra.
  • Aceite de oliva

4 racions

Elaboració

Limpiar las Girgolas, no lavarlas.
Picar el ajo el perejil.
En una sartén, poner a calentar, un poco de aceite agregar, las girgolas
rehogar y salpimentar
Poner el jamón, los ajos y el perejil picado.
Batir los huevos añedir a la sartén mover hasta que el huevo se cuaje y listo

20min

Notes

Se puede servir en tarrinas de barro,como entrante


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4362 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Jordi Bosch Negre diu:
Aquesta recepte m´agrada molt, les girgoles m´encanten.
Agustina Cubillana Quintana diu:
Gracias Jordi hacer unas receptas muy sencillas,nunca he pensado hacer las setas al horno.Saludos

Afegir comentari
 

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: