Picantons asseguts
Categoria:
Carns
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 picantons buits per dintre
- 2 "quintos" de cervesa
- unes branquetes de romani o farigola
- sal i prebre
- oli d'oliva
- 1 moniato
2 racions
Utensilis
La tècnica és que la cervesa s'escalfa i va vessant sobre el picantó i el van fent com si fos a l'ast. L'ampolla de cervesa no es trenca i queda tal com és. Li deien "el pollo sentado". Jo l'he traduït literalment.
Us volia posar qualsevol dia una recepta de "galetos" tal com es diuen al Brasil i on en són molt comuns els restaurants d'aquestes aus i aquesta ja em serveix. Una bona excusa per aprofitar i fer la iuca fregida per acompanyar i ja hi som.
Elaboració
Posem a escalfar el forn a 230º graus mentre preparem els picantons.
Els clavem en els envasos de cervesa tal com es veu a la fotografia, en una safata que arreplegui la cervesa que es vessarà.
Posarem unes herbes al nostre gust dins la cervesa. Jo he posat una branqueta de romani de la meva torreta.
I al forn uns 35/4O minuts, fins que els veiem dauradets.
45min
Notes
Aquesta recepta l'he vista aquesta setmana en un programa de cuina i he cregut que l'havia de fer i compartir. No em podia creure com quedava el picantó. La veritat és que han quedat molt bons i torradets. No els he trinxat per a fer la fotografia perquè es vegin tal com queden. Els he servit amb un moniato fet al micrroones(7 minuts a potència màxima) i amanit amb sal, pebre i oli d'oliva. Ah! Hem begut un cava rosat molt fresquet per a celebrar el resultat del sorteig. A la vostra Salut!
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2886 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.