Picantons a la crosta de pebre verd amb patates panadera

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Dos picantons (pollastrons) de mida grossa
  • Patates panadera (les trobareu a les meves receptes)
  • Salsa al pebre verd (la trobareu a les meves receptes)
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Herbes provençals
  • Sis patates de mida mitjana
  • Quatre cebes tallades en juliana
  • Vi blanc
  • Conyac
  • Oli d'oliva
  • Sis alls amb pell aixafats
  • Dues fulles de llorer

4 racions

Utensilis

Una safata refractària gran
Una safata fonda pel forn
Un cassó gran
Un batedor de varetes
Unes pinces pel forn
Dues espàtules metàl·liques planes

Elaboració

Primerament, fem la salsa de pebre verd com explico a la meva recepta, i un cop feta, la reservem damunt la planxa calenta.
A part, fem les patates panadera com explico a la meva recepta, i un cop fetes, les reservem.
Seguidament, agafem els pollastrons i els obrim a lo llarg, en dues meitats, i els posem en una safata refractària amb: un polsim de sal, un bon raig d'oli d'oliva, un raig de vi blanc, un polsim d'herbes provençals, els alls aixafats, i dues fulles de llorer, i els enfornem a 180º, fins que veiem que ja estan cuits, i passem a muntar els plats.
En quatre plats plans de mida gran, fem un llit de patates panadera i ho reservem.
A part, amb la salsa de pebre verd, cobrim els pollastrons pel damunt, i els posem en el forn a 180º, uns cinc minuts, perquè es gratinin, i quan ja veiem que han fet una crosta de pebre verd, els traiem i fiquem mig pollastró en cada plat, damunt del llit de patates panadera, i ja els podrem servir a taula.

1h 30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1683 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: