Pizza de mozzarella i tomàquet fresc

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Utensilis

Un setrill amb un bec de raig fi.

Elaboració

1. Primer de tot preescalfem el forn a calor ben alt (220 a 245 graus).
2. Estirem la massa de pizza damunt del marbre o una fusta gran amb farina i l'untem amb una capa de tomàquet fregit.
3. Hi col·loquem damunt la mozzarella tallada a trossos i el tomàquet a rodanxes i hi escampem les olives negres trossejades i orenga.
4. Li tirem un raig fi d'oli amb un gest ràpid en espiral i fem la pizza al forn durant uns 15 minuts o fins que veiem que estigui feta.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se