Flamenquins de pernil i formatge
Categoria:
Altres
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 8 talls de pernil dolç
- 8 talls de formatge tipus Havarti
- 2 cullerades de farina
- 1 ou
- 100 gr. de pa ratllat
- Oli d'oliva suau
4 racions
Elaboració
Extendre els talls de pernil i posar-hi a sobre de cadascun un tall de formatge, ben centrat, que no sobresurti. Enrotllar el pernil sobre sí mateix i enfarinar lleugerament els rotllets.
Passar els rotllets per ou batut i després arrebossar amb pa ratllat. Si volem que la capa d'arrebossat sigui més gruixuda podem repetir aquest pas.
Escalfar força oli en una paella i fregir els flamenquins, donant-los la volta sovint per tal que quedin daurats per tots costats. Retirar de l'oli i deixar escórrer a sobre de paper de cuina.
30min
Etiquetes: Arrebossat Formatge Pernil Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3079 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.