Pollastre al cava

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Elaboració

Trossegem el pollastre tal i com ens agradi, a talls grans o petits.
El salpebrem i després l’enfarinem.
A continuació, posem el pollastre a daurar en una cassola de fang.
Quan estigui una mica fregit hi afegim les cebes tallades i ho anem rostint tot
junt fins que també rossegin les cebes.
Hi afegim el cava hi deixem que vagi coent, poc a poc fent xup xup, ho deixem
uns 60 minuts (si elpollastre és de pagés unes 3 hores).
Ja es pot servir.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se