Calamars a la planxa amb all i julivert

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Pelem i piquem l’all i el julivert.
En una paella, hi afegim una mica d’oli i quan estar calent, hi posem els calamars i els deixem fer durant 3 - 4 minuts. Els donem la volta i hi afegim els tentacles. Després de d'un parell de minuts ja podrem donar la volta als tentacles i ho deixem coure un minutet més. Ho emplatem amb una mica d'arròs (opcional).

Per fer la picada i acabar el plat:

Afegim dues cullerades d’oli i l’all a dins la paella, ho deixem escalfari després, dins un bol, ho mesclarem amb la llimona, el julivert i sal al gust. Ho batem i escampem per damunt dels calamars.
Posem un tros de llimona a cada plat i l'arròs (opcional).

20min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se