Amanida campera
Categoria:
Amanides i plats freds
Dificultat: Inexperts

Ingredients
- 2 Patates
- 1 Cogombre
- 1 Tomàquet
- 1 Llauna de tonyina
- 1 Ou dur
- Olives
- Oli
- Sal
2 racions
Elaboració
Rentem les patates i amb la pell les posem a bullir,uns 30 minuts, depenent de com sigui de gran la patata.Podem bullir l'ou amb la patata tenint en compte que l'ou es bull més ràpid.
Amb un bol hi fiquem la tomàquet, el cogombre, les patates(pelades)i l'ou dur, tot rossejat i afegim la llaune de tonyina(aprofitem l'oli de la llauna)) i les olives. Afegim la sal i l'oli. Ho posem a la nevera.
Notes
També podem posar-hi pebrot verd i ceba.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3674 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.