Púding d'hortalisses

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

6 racions

Elaboració

Netegem i tallem les pastanagues en juliana. Les posem en una olla amb aigua i sal.
Les deixem coure uns 8 minuts fins que veiem que estan toves.
Piquem la ceba petita i la posem a foc baix en una paella amb un raig d'oli.
Netegem el porro, el carbassó i el pebrot, els tallem en juliana.
Els afegim a la paella on es cou la ceba.
Remenem de tant en tant perquè es cuini tot, uniformement, durant uns 6 minuts.
En un bol batem els ous i incorporem la nata. Ho batem bé i salpebrem al gust.
Incorporem en aquest bol les hortalisses.
Greixem un motlle amb oli i bolquem amb cura el contingut del bol.
Introduïm al forn a 160 graus durant uns 40 minuts o fins que en introduir
un ganivet al pastís aquest surti net.
Deixem refredar fora del forn. Quan estigui temperat desmotllem.
Ja es pot servir.

1h 5min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se