Timbal de patata amb amanida russa i salmó fumat

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Elaboració

De l'amanida russa:

Pelem, rentem i tallem les patates a daus petits.
Fem el mateix amb les pastanagues.
En una olla hi posem aigua i una mica de sal.
Quan bull i tirem les patates tallades a daus petits.
Passats uns 8 - 10 minuts hi aboquem la resta.
Ho deixem coure tot junt uns 10 minuts més.
Els temps el millor és anar-ho provant.
Ho escorrem bé i ho reservem.

De la patata:

Mentre bullim els ingredients per fer l'amanida russa, en una olla i posem aigua i sal i les patates netes i pelades. Deixem coure uns 20 minuts.
Ho escorrem bé i xafem les patates amb una forquilla. Ho reservem.

Per muntar el plat:

Agafem un motlle i el posem sobre una llesca de pa de motlle que tenim en un plat. Primer patata sola, després sobre hi posem amanida russa, sobre una altra capa de patata i per acabar un tall de salmó amb cogombres petits en vinagre. Ho posem un ratet a la nevera i ja es pot servir.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se