Costella de vedella estofada amb rossinyols

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Per a la picada:

4 racions

Elaboració

En una cassola hi posem la costella de vedella, les hortalisses talladles, ½ l de brou, el vi, la farigola, sal i pebre. Ho deixem coure a foc fort, uns 20 minuts.
Abaixem el foc i ho coem uns 90 minuts més. Durant la cocció, hi afegim el ½ l de brou que queda.
Uns 15 minuts abans d’acabar la cocció, hi posem els bolets que previament hem netejat.
Preparem la picada i l'afegim a la cassola juntament amb una cullerada de tomàquet fregit concentrat. Ho deixem reposar i ja es pot servir.

2h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se