Pastís de mousse de llimona

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Per la base:

Pel mousse:

Per la cobertura:

6 racions

Elaboració

De la base:

Piquem les galetes maria, hi afegim la mantega fosa i la cullerada de llet.
Ho remenam bé i ho posem a la base d'un motlle desmoldable prement bé.
Ho deixem a la nevera

De la mousse:

Montem la nata i hi posem la ratlladura de llimona i el sucre. Posem la gelatina en remull.
Escalfem la llet al foc i hi posem la gelatina perquè es fongui. Un cop fosa, hi afegim el formatge i berregem bé. Posem aquesta mescla amb la nata i batem uns minuts perquè es faci homogènia. Ho fiquem dins el motlle i ho deixem a la nevera dues hores.

De la cobertura:

Posem la gelatina en remull. Posem l'aigua al foc amb la gelatina, el sucre i l'almívar de llimona. Li posem el colorant de llimona. Quan és calent ho traiem del foc, ho deixem refredar un poc i ho colem. Ho deixem a la neveradues hores.Ho decorem amb melmelada de gers (opcional).
Passat el temps desmotllem i servim.

30min

Notes

En el temps no hi ha el de nevera.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se