Empedrat de mongetes amb toc de bacallà
Ingredients
- 300 g de mongetes de Santa Pau, cuites i escorregudes
- 150 g de bacallà dessalat i esqueixat
- 1 tomàquet
- ½ ceba tendra
- ½ pebrot verd
- ½ pebrot vermell petit
- Olives negres sense pinyol
- Pebre negre
- Sal
- Oli d’oliva verge extra
- Opcional: 2 ous durs
Elaboració
Netegem el tomàquet, el tallem a quarts i li treiem les llavors. Ho tallem a daus molt petits.
Netegem i/o pelem la resta d'hortalisses i les tallem també a daus molt petits.
Ho posem tot en un bol i ho amanim amb oli d’oliva verge extra, un polsim de sal i pebre negre
acabat de moldre.
Hi afegim les mongetes cuites i escorregudes, el bacallà esqueixat que hem assecat amb paper de
cuina i les olives negres. Ho barregem i ja es pot servir.
Opcionalment hi podem posar ou dur tallat.
Comparteix aquesta recepta: