Turbot a la brasa amb trompetes de la mort
Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 tall de turbot (rèmol) d'uns 200 g net per fer a la brasa
- 150 g de trompetes de la mort de temporada
- Oli d'oliva verge extra
- 2 dents d'alls
- Sal
Elaboració
Netegem els bolets i els reservem.
Salem i pinzellem el turbot amb oli de olive verge extra, per les dues cares.
Preparem unes bones brases a la barbacoa i situem la graella a uns 15 cm de les brases.
Col·loquem el turbot a la barbacoa amb la pell mirant a les brases.
El deixem coure entre 8 -10 minuts; dependrà de la calor de la brasa i del gruix del turbot.
Passat aquest temps donem la volta al tall de turbot, i el deixem coure entre 5-7 minuts més.
Mentre es cou el turbot en una paella amb una mica d'oli i saltem els bolets que teniem nets i reservats amb els alls laminats.
Quan ja no treuen aigua els deixem coure uns 3 minuts més i els salem una mica. Els reservem per posar al plat amb el turbot.
Retirem el turbot del foc i dipositem en un plat, amb la pell cap amunt i al costat hiposem les trompetes de la mort.
Comparteix aquesta recepta: