Turbot a la brasa amb trompetes de la mort

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

1 racions

Elaboració

Netegem els bolets i els reservem.
Salem i pinzellem el turbot amb oli de olive verge extra, per les dues cares.
Preparem unes bones brases a la barbacoa i situem la graella a uns 15 cm de les brases.
Col·loquem el turbot a la barbacoa amb la pell mirant a les brases.
El deixem coure entre 8 -10 minuts; dependrà de la calor de la brasa i del gruix del turbot.
Passat aquest temps donem la volta al tall de turbot, i el deixem coure entre 5-7 minuts més.
Mentre es cou el turbot en una paella amb una mica d'oli i saltem els bolets que teniem nets i reservats amb els alls laminats.
Quan ja no treuen aigua els deixem coure uns 3 minuts més i els salem una mica. Els reservem per posar al plat amb el turbot.
Retirem el turbot del foc i dipositem en un plat, amb la pell cap amunt i al costat hiposem les trompetes de la mort.

25min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se