Arròs de mongeta tendra i gall dindi amb toc de figues
Categoria:
Tipus de plat: Paella
Estació:
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 400 g d'arròs
- 1/2 kg de mongeta tendra
- 2 pits de gall dindi desossats i sense pell
- 4 figues
- 2 cebes
- 2 grans d'all
- 2 tomàquets madurs
- 1l 1/4 l brou vegetal casolà
- Sal
- Pebre
- Oli d'oliva
Elaboració
Rentem la mongeta, li tallem les puntes i la tallem en trossos d'uns 3 cm. La reservem.
Tallem a daus els pits de gall dindi i els salpebrem.
En una cassola o paella amb una mica d'oli, him fregim els trossos de gall dindi fins que
estigui ben daurats i els reservem.
En el mateix oli, fem un sofregit amb la ceba, l'all i el tomàquet.
Quan el sofregit estigui fet hi ha reincorporem els trossos de carn i ho barregem tot.
Hi afegim l'arròs, es barreja amb el sofregit i hi tirem el brou vegetal bullint.
Al cap d'un minut hi afegim la mongeta verda tallada.
Ho deixem bullir 15-20 minuts aproximadament.
Si a mig coure veiem que falta brou, ni afegim, sempre bullint. Uns 3 -5 minuts abans
d'acabar, hi posem les figues partides per la meitat repartides per la cassola.
Ja es pot servir.
Comparteix aquesta recepta: