Arròs de mongeta tendra i gall dindi amb toc de figues

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Elaboració

Rentem la mongeta, li tallem les puntes i la tallem en trossos d'uns 3 cm. La reservem.
Tallem a daus els pits de gall dindi i els salpebrem.
En una cassola o paella amb una mica d'oli, him fregim els trossos de gall dindi fins que
estigui ben daurats i els reservem.
En el mateix oli, fem un sofregit amb la ceba, l'all i el tomàquet.
Quan el sofregit estigui fet hi ha reincorporem els trossos de carn i ho barregem tot.
Hi afegim l'arròs, es barreja amb el sofregit i hi tirem el brou vegetal bullint.
Al cap d'un minut hi afegim la mongeta verda tallada.
Ho deixem bullir 15-20 minuts aproximadament.
Si a mig coure veiem que falta brou, ni afegim, sempre bullint. Uns 3 -5 minuts abans
d'acabar, hi posem les figues partides per la meitat repartides per la cassola.
Ja es pot servir.

50min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se