Guatlles rostides amb hortalisses i poma
Ingredients
- 3 guatlles netes
- 1 ceba
- 2 carbassons
- 2 pastanagues
- 1 poma grossa
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre
- Un gotet de vi blanc sec
- 1 fulla de llorer
- Una branqueta de farigola
- Farina
- Brou vegetal
Elaboració
Tallem les guatlles per la meitat. Rentem les hortalisses i les tallem a rodanxes i/o daus. Les reservem.
En una cassola amb un raig d'oli ofegem la ceba de picada durant uns 5 minuts.
Salpebrem les guatlles, les enfarinem i incorporem a la cassola. Les deixem enrossir una mica.
Hi afegim una mica de brou, el gotet de vi, el llorer i la farigola.
Tapem la cassola i ho deixem coure a foc lent durant uns 30 minuts aproximadament.
Quant porta uns 10 minuts de cocció, hi afegim la pastanaga que tenim reservada amb el carbassó. Passats uns 10 minuts més, hi afegim el carbassó i la poma pelada i tallada a daus.
Ho deixem coure els últims 10 minuts i ho anem vigilant per si cal afergir-hi una mica més de brou. Ja es pot servir. Una guatlla i mitja per persona.
Comparteix aquesta recepta: