Pebrots del piquillo farcits de gambetes
Ingredients
- 5 pebrots del piquillo de conserva casolana
- 100 g de gambetes cuites i pelades (paquet envasat al buit)
- 1 ceba
- 2 tomàquets petits madurs
- Oli d'oliva
- Nata líquida
- Sal
Elaboració
Fem un sofregit amb la ceba i els tomàquets. Quan quasi està, hi tirem uns 50 g de gambetes i ho deixem coure 1 minut.
Ho triturem amb la batedora.
Ho tornem a passar per la paella amb trossets de gambetes sense triturar i fem com una massa que serà el farcit dels pebrots.
Amb una mànega pastissera farcim 4 pebrots (2 per persona) i els reservem.
Amb un dels pebrots i la nata fem una salsa.
Tallem el pebrot i amb la nata ho triturem amb la batedora. Ho posem en una paella fins que reduexi.
Afegim a la paella els 4 pebrots farcits per escalfar-los.
Emplatem els pebrots farcits amb la salsa.
Comparteix aquesta recepta: