Patates gratinades amb brandada de bacallà

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una paella fonda
Una placa de forn amb un paper sulfurat
Un cassó gran
Una mànega pastissera amb un broc rissat
Una safata plana amb un paper de cuina
Una safata rectangular de cartró amb blonda
Una aranya de filferro

Elaboració

Primerament, pelem les patates i les tallem en llesques a lo llarg de mig dit de gruix aproximadament, i en fregim vuit en una paella cobertes d'oli d'oliva a foc mitjà fins que estiguin ben toves, i tot seguit posem el forc a màxima potencia, fins que estiguin ben rosses, i les posem en una safata plana amb paper de cuina, per treure l'excés d'oli i les reservem.
A part, fem la brandada com explico a la meva recepta i la reservem.
Seguidament, posem les patates al damunt de la placa de forn amb un paper sulfurat, i amb la mànega plena de brandada, omplim tota la superfície de cada una de les patates, tot seguit les espolsem amb una mica de formatge ratllat, i quan el formatge ja és ben daurat, ja les podrem distribuir damunt de la safata de cartró amb una blonda, i ja les tindrem a punt per fer l'aperitiu.

1h 30min

Notes

Aquesta recepta pot ser un bon aperitiu per les festes nadalenques, o una bona guarnició.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se