La Brandada de bacallà
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Tapes
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un morro de bacallà de uns 400 grams, aproximadament (dessalat)
- Oli d'oliva
- Mitja ceba pelada
- Una branca d'api
- Dues fulles de llorer
- Aigua
- Nata líquida (per muntar)
- Un all pelat (sense el cor)
- Nou moscada
6 racions
Elaboració
En un cassó amb aigua, posem: el llorer, l'api, i la ceba. Quan comença a bullir, posem el bacallà dessalat, i quan comença a fer una capa blanca, el traiem, i el deixem refredar.
Tot seguit, l'anem esqueixant en un atuell, tot procurant no trobar cap espina.
Seguidament, afegim un polsim de nou moscada, i la nata líquida necessària per fer la quantitat de brandada, que necessitem.
A continuació, afegim una punta d'all, i anem passant la batedora, fins aconseguir una pasta fina, i homogènia. Per acabar la brandada, escalfarem una mica d'oli d'oliva, i l'anirem afegint a la brandada, esperant que quant es refredi, la brandada, quedi ben travada.
40min
Notes
En aquesta recepta, hi ha un fet fonamental : escalfar l'oli, i afegir-lo a la brandada, perquè quan refredi, travi la brandada.
Etiquetes: Cuina de primavera Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3172 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.