Flam d'alvocat i tonyina
Ingredients
- 2 alvocats grans i madurs
- 2 llaunes de tonyina
- 1 pot de maionesa
- 1 pot petit de tomàquet fregit
- 1 pot de pebrot vermell escalivat
- 5 fulls de gelatina
- 1 llimona
- Oli d'oliva
- Sal i pebre
- Aigua
Elaboració
Posem la gelatina a hidratar en aigua freda.
Traiem la carn dels alvocats, la salpebrem i triturem amb la batedora amb suc de llimona. Ho reservem.
Posem la gelatina hidratada en aigua bullint perquè es desfaci i la barregem amb els alvocats triturats i 2 cullerades de maionesa. Ho remenem bé perquè s'integri tot homogèniament. Ho reservem.
En un altre bol, barregem la tonyina ben esmicolada amb els pebrots escalivats tallats ben petits i el tomàquet fregit (2 cullerades).
Greixem dos motlles de flam amb oli. Omplim els motlles fent una capa amb els alvocats i maionesa i una altra amb la tonyina, pebrot i tomàquet. Fem 4 capes.
Posem els motlles a la nevera perquè qualli el flam.
Desmotllem i servim fred.
Comparteix aquesta recepta: