Flam d'alvocat i tonyina

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

2 racions

Elaboració

Posem la gelatina a hidratar en aigua freda.
Traiem la carn dels alvocats, la salpebrem i triturem amb la batedora amb suc de llimona. Ho reservem.
Posem la gelatina hidratada en aigua bullint perquè es desfaci i la barregem amb els alvocats triturats i 2 cullerades de maionesa. Ho remenem bé perquè s'integri tot homogèniament. Ho reservem.
En un altre bol, barregem la tonyina ben esmicolada amb els pebrots escalivats tallats ben petits i el tomàquet fregit (2 cullerades).
Greixem dos motlles de flam amb oli. Omplim els motlles fent una capa amb els alvocats i maionesa i una altra amb la tonyina, pebrot i tomàquet. Fem 4 capes.
Posem els motlles a la nevera perquè qualli el flam.
Desmotllem i servim fred.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se