Cuixes de pollastre amb gambes
Ingredients
- 4 cuixes de pollastre
- 4 gambes
- 1 ceba
- 1 tomàquet madur
- Un raig de vi ranci
- 1 fulla de llorer
- Brou de pollastre casolà
- Oli d'oliva
- Sal i pebre
Per la picada:
- 1 gra d’all
- Un mica de julivert
- 4 ametlles torrades
- Un raig de brandi
- 1 galeta
- Un pessic de sal
Elaboració
En una cassola hi posem el pollastre salpebrat amb un raig d’oli i la fulla de llorer. Ho deixem coure fins enrossir. Hi aboquem el vi ranci, ho deixem reduir uns quans minuts i el reservem.
En la mateixa cassola enrossim una mica les gambes i les reservem.
Fem un sofregit, enrossim la ceba ben trinxada, i la barregem amb el tomàquet tallat ben petit sense llavors ni pell. Recuperem el pollastre i el posem dins la cassola i tirem una mica de brou i el deixem fem xup-xup uns 40 minuts, mirant de tant en tant si cal afegir-hi més brou.
Mentre, fem la picada posant tot els ingredients en el vas de la batedora, fins que quedi una pasta fina que la tirarem dins la cassola amb les gambes uns 5 minuts abans de apagar el foc.
Comparteix aquesta recepta: