Pasta del mariner

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Salsa:

Pasta:

4 racions

Elaboració

Salsa:

Escalfa la mantega, i en rosseja l'all.
Agrega els tomàquets i sofregeix durant 5 minuts.
Afegeix en el puré de tomàquet, i continua, couen una mica més.
Aboca el brou, condimenta al gust amb el pebre vermell, el polsim de sucre i porta a ebullició.
Redueix el foc, cuina a foc mitjà durant uns 10 a 15 minuts.
Afegeix les olives, la tonyina i el marduix, deixa solament escalfar i reserva.
Escalfa la salsa just abans de servir.

Pasta:

Cou la pasta en aigua salada bullent fins que estigui al dente.
Al moment de servir escalfa la salsa i barreja amb la pasta i decora amb el marduix pel damunt


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se