Fideus amb gambetes i escamarlans

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Elaboració

En una paella amb una mica d'oli hi tirem els alls pelats i ben picats. Quan comencin a enrossir-se hi afegim la sípia tallada a quadradets petits. Deixem coure un parell de minuts, hi tirem el pebrot tallat a quadradets petits i un polsim de sal. Al cap d’uns 5 minuts hi afegim el tomàquet ben picat.
Deixem que el sofregit es vagi fent a foc lent. En total el sofregit amb la sípia té de coure un mínim de mitja hora.
Posem el brou de peix a escalfar fins que bulli. Agafem una paella de fer arròs, hi afegim un raig d’oli d’oliva i hi tirem els fideus. Rossegeu-los lentament fins que estiguin ben torrats sense deixar de remenar-los i vigilant que no se us cremin. Tot seguit hi aboquem el sofregit, el brou ben bullent, les gambetes i els escamarlans. Ho deixem coure a foc fort uns 7 o 8 minuts. Rectifiquem de sal, si cal. Ja es pot servir

50min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se