Bacallà a la "llauna" amb llit de patates

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Laminem els alls i els reservem.
Posem oli d'oliva verge extra escalfar en una paella gran i fonda.
Eixuguem amb paper de cuina els trossos de bacallà, els enfarinem i fregim dels dos costats.
Els trèiem de la paella i els posem en un plat amb paper de cuina per absorbir l'excés de l'oli.
Posem els talls de bacallà a la “llauna”
En el mateix oli que hem fregit el bacallà enrossim els alls laminats, hi afegim el pebre vermell, ho remenem amb una cullera de fusta i ho retirem del foc. S'ha de treure molt ràpid perquè el pebre vermell no es cremi.
Aboquem aquesta salsa per sobre dels trossos de bacallà. Posem la "llauna" uns minuts al forn preescalfat fins al punt de portar a taula.
Es pot acompanyar amb mongetes seques, cigrons, patates a làmines que podem fregir uns 15 minuts i posar-les a la "llauna" sota el bacallà i que s'acabin de fer (és el cas d'aquesta recepta).

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se