Croquetes de pollastre
Categoria:
Tipus de plat: Croquetes
Estació:
Dificultat: Mitjana
Ingredients
Per la pasta:
- 1 pit de pollastre picat (uns 250 g)
- 100 g de farina (4 cullerades grans)
- 1 ceba mitjana picada
- 400 g de llet sencera
- Sal
- Pebre negre
Per l'arrebossat:
- Farina
- 2 ous
- 100 g de pa ratllat
Per fregir:
- Oli d’oliva suau
Elaboració
En una paella, daurem la ceba picada a foc lent, uns 15 minuts. Hi afegim la farina i la torrem uns10 minuts.
Hi fiquem el pollastre picat, ho sofregim una mica, hi tirem la llet, ho salpebrem i ho deixem coure lentament fins aconseguir una pasta.
Provem la pasta de les croquetes i ho rectifiquem de sal, si cal.
Posem la pasta en un recipient fons, el tapem amb paper film i la deixem refredar.
Quan la pasta està freda, ja podem fer les croquetes de pollastre. Només cal fer porcions d’uns 30 grams, donar-los forma de croqueta i les passem, per aquest ordre, per farina, ou batut i pa ratllat.
Fregim les croquetes en oli d’oliva suau a 180º C i les deixem reposar a sobre de paper absorbent per treure’n l’excés d’oli.
Comparteix aquesta recepta: