Croquetes de pollastre

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Per la pasta:

Per l'arrebossat:

Per fregir:

6 racions

Elaboració

En una paella, daurem la ceba picada a foc lent, uns 15 minuts. Hi afegim la farina i la torrem uns10 minuts.
Hi fiquem el pollastre picat, ho sofregim una mica, hi tirem la llet, ho salpebrem i ho deixem coure lentament fins aconseguir una pasta.
Provem la pasta de les croquetes i ho rectifiquem de sal, si cal.
Posem la pasta en un recipient fons, el tapem amb paper film i la deixem refredar.
Quan la pasta està freda, ja podem fer les croquetes de pollastre. Només cal fer porcions d’uns 30 grams, donar-los forma de croqueta i les passem, per aquest ordre, per farina, ou batut i pa ratllat.
Fregim les croquetes en oli d’oliva suau a 180º C i les deixem reposar a sobre de paper absorbent per treure’n l’excés d’oli.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se