Wok de gall dindi amb hortalisses

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

Rentem les hortalisses i les tallem a dauets. La ceba ben picada. Reservem les hortalisses tallades.
Saltegem el gall dindi tallat a daus amb l’oli d’oliva al wok a foc molt fort i el salpebrem. Un cop hagi agafat una mica de color el reservem.
Sense abaixar el foc, ofegem les hortalisses en el mateix wok començant per la ceba, seguit de la pastanaga.
Passats uns 5 minuts, hi afegim el carbassó i l'albergínia.
Ho salpebrem i deixem que cogui tot junt uns 5 minuts més a foc fort.
Hi afegim el gall dindi de nou amb un polsim de cúrcuma. Tapem el wok i deixem que s’acabi de coure durant uns 3 minuts. Emplatem i llestos.

25min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se