Wok de gall dindi amb hortalisses
Ingredients
- Uns 350 - 400 g de pit de gall dindi desossat tallat a daus
- 1 carbassó
- 1 ceba
- 1 albergínia
- 1 pastanaga
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre negre mòlt
- Cúrcuma mòlta
Elaboració
Rentem les hortalisses i les tallem a dauets. La ceba ben picada. Reservem les hortalisses tallades.
Saltegem el gall dindi tallat a daus amb l’oli d’oliva al wok a foc molt fort i el salpebrem. Un cop hagi agafat una mica de color el reservem.
Sense abaixar el foc, ofegem les hortalisses en el mateix wok començant per la ceba, seguit de la pastanaga.
Passats uns 5 minuts, hi afegim el carbassó i l'albergínia.
Ho salpebrem i deixem que cogui tot junt uns 5 minuts més a foc fort.
Hi afegim el gall dindi de nou amb un polsim de cúrcuma. Tapem el wok i deixem que s’acabi de coure durant uns 3 minuts. Emplatem i llestos.
Comparteix aquesta recepta: