Bacallà amb samfaina

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Elaboració

Pelem i tallem la ceba a tires. Rentem el pebrot vermell i el verd i el tallem també a tires o daus.
Rentem l’albergínia i el carbassó, ho tallem a rodanxes i les rodanxes grans en quatre trossos. Finalment, pelem i triturem els tomàquets.
Arrebossem amb farina el bacallà i el fregim una mica en una paella.
Posem el bacallà fregit lleugerament, en una cassola de fang amb una mica d'oli.
A la paella on hem fregit el bacallà, sofregim la ceba, una vegada estigui tova, hi afegim els pebrots, el carbassó i l’albergínia. Ho coem tot a foc lent, i finalment hi aboquem el tomàquet.
Ho salem i remenem.
Ho deixem coure uns 15 minuts, i ja tenim la samfaina que posem a la cassola per sobre del bacallà i ho deixem coure una estona més. Ho tastem i, si cal, ho rectifiquem de sal.

45min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se