Lluç a la salsa verda amb pèsols i cigrons

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

En una paella gran amb una mica d'oli hi posem els alls laminats, quan agafin color, hi tirem la farina i la deixem torrar una miqueta.
A continuació, hi afegim uns 100 ml d'aigua, i el vi.
Ho remenem molt bé. Hi posem el julivert molt picat i els cigrons.
Ho deixem coure uns 5 minuts i hi afegim el peix (prèviament salpebrat) i els pèsols.
Passats, uns 3 minuts donem la volta als talls de lluç, hi posem l'ou dur partit per la meitat.
Ho deixem coure uns 3 minuts més i ja podem parar la cocció i servir el plat.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se