Arròs amb conill i carxofes

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Per la picada:

6 racions

Elaboració

Salpebrem els trossos de conill, salsitxes i costella i el fetge del conill i enrossim les carns en una paella, per 6 racions, amb oli d’oliva abundant fins que estiguin ben rossos. Reservem les carns
Al mateix oli, sofregim la ceba picada lentament, sense presses i a foc baix.
Quan la ceba comenci a estar transparent, hi afegim el pebrot verd amb les pastanagues i seguim fent el sofregit a foc baix.
Hi incorporem l’all picat, els cors de carxofes i ho sofregim una estona més, uns 10 minuts.
Hi posem el tomàquet ratllat i ho condimentem amb sal i pebre negre.
Mentrestant, posem a escalfar el brou.
Afegim a la paella les carns que teníem reservades i el vi ranci, remenar i deixar evaporar l’alcohol uns minuts.
Incorporem l’arròs, ho remenem i el saltem durant 2 minuts.
Hi aboquem el brou i ho deixem coure a foc viu durant 10 minuts remenant de tant en tant.
Mentre cou l’arròs, preparar la picada en un morter amb el fetge del conill, 1 gra d’all i el julivert picat.
Incorporem la picada, ho remenem i ho acabem de coure 6-8 minuts més sense remenar gaire.
En total són uns 16-18 minuts en funció de l’arròs que fem servir.
Apaguem el foc, i deixem reposar l’arròs amb conill entre 5 i 10 minuts tapant la cassola amb un drap.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se