Suquet de peix a l'estil de Cadaqués

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Pel fumet :

Per la picada:

2 racions

Elaboració

Del fumet:

Netegem i trossegem les verdures/hortalisses a trossos. Pelem l'all.
En una olla amb un raig d’oli d’oliva, saltem les verdures/hortalisses durant 5 minuts.
Hi afegim el cap i espines de l'escórpora, les galeres, els crancs, les herbes i les espècies. Ho saltem uns 3 o 4 minuts i hi aboquem l'aigua.
Quan arrenqui el bull, escumem per treure les impureses que hagin aflorat a la superfície.
Coem a foc lent i l'olla tapada durant 25 minuts. Si segueix apareixent escuma a la superfície, la retirem.
Ho passem pel colador xinès.

Per coure el peix i marisc amb les patates:

En una cassola amb una mica d'oli, sofregim els alls i els tomàquets ratllats.
Pelem les patates, les rentem i les esqueixem.
Afegim a la cassola les patates esqueixades i anem afegint fumet.
Passats uns 5 minuts, hi posem el rap i els talls d'escórpora.
Preparem una bona picada d'alls, pa torrat, pinyons, ametlles i julivert.
Tirem la picada a la cassola.
Finalment, hi afegim els escamarlans i ho deixem 10 minuts fent xup xup a foc molt baix.
Ja es pot servir el suquet.

1h

Notes

si comprem el fumet fet, el temps es redueix a la meitat.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se