Pa d'anous
Categoria:
Altres
Tipus de plat: Pa
Recepta per panificadora
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 200g de farina de força
- 50g de farina integral
- 125 ml d'aigua
- 1 culleradeta de sucre
- 1 culleradeta de sal
- 15g de llevat
- Un grapat d'anous picades
- Un grapat de panses
- Una cullerada de sèsam
- Una cullerada de llavors de rosella
- 40 ml d'oli d'oliva
6 racions
Utensilis
Bannetonne (no és imprescindible)
Elaboració
Posem tots els ingredients a la panificadora amb
el programa d'amassar. Treiem i posem amb cura la massa a la banettone i la deixem llevar de nou aproximadament una hora.
Enfornem a 180ºC uns 20-25 min (fins que el punxó surti sec).
2h
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4155 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.