Pa d'anous

Ingredients

  • 200g de farina de força
  • 50g de farina integral
  • 125 ml d'aigua
  • 1 culleradeta de sucre
  • 1 culleradeta de sal
  • 15g de llevat
  • Un grapat d'anous picades
  • Un grapat de panses
  • Una cullerada de sèsam
  • Una cullerada de llavors de rosella
  • 40 ml d'oli d'oliva

6 racions

Utensilis

Bannetonne (no és imprescindible)

Elaboració

Posem tots els ingredients a la panificadora amb
el programa d'amassar. Treiem i posem amb cura la massa a la banettone i la deixem llevar de nou aproximadament una hora.
Enfornem a 180ºC uns 20-25 min (fins que el punxó surti sec).

2h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4683 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: