Estofadet de tardor
Categoria:
Carns
Recepta per olla a pressió
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Carn de vedella per estofar (una safata)
- Un pot de cigrons
- Un grapat de camagrocs
- Un grapat de trompetes de la mort
- Mig porro
- Una pastanaga
- Mig carbassó
- Una fulla de llorer
- Brou de carn
- Oli, sal i pebre
4 racions
Elaboració
Com que anem curts de temps a vegades fem una olla d'estofat i n'anem menjant durant la setmana, per no saturar-nos del tipic estofat de carn i patata avui l'he variat un xic i ha quedat prou bo. Tot i que la propera vegada hi posaré també carxofa.
Com en l'estofat habitual he posat a fregir la carn salpebrada a la mateixa olla a pressió amb una mica d'oli mentres anava tallant a rotllanetes la pastanaga, el porro i el carbassó, que he afegit tot seguit.
He rentat els bolets i ben escorreguts els he afegit a l'olla.
Per acabar una fulla de llorer, un raig de cognac i he tapat l'olla a pressió, que he deixat al foc uns 45 minuts.
1h
Notes
És veritat que no és un plat ràpid, però pràcticament es fa sol.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1904 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.