Estofadet de tardor

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Carn de vedella per estofar (una safata)
  • Un pot de cigrons
  • Un grapat de camagrocs
  • Un grapat de trompetes de la mort
  • Mig porro
  • Una pastanaga
  • Mig carbassó
  • Una fulla de llorer
  • Brou de carn
  • Oli, sal i pebre

4 racions

Elaboració

Com que anem curts de temps a vegades fem una olla d'estofat i n'anem menjant durant la setmana, per no saturar-nos del tipic estofat de carn i patata avui l'he variat un xic i ha quedat prou bo. Tot i que la propera vegada hi posaré també carxofa.
Com en l'estofat habitual he posat a fregir la carn salpebrada a la mateixa olla a pressió amb una mica d'oli mentres anava tallant a rotllanetes la pastanaga, el porro i el carbassó, que he afegit tot seguit.
He rentat els bolets i ben escorreguts els he afegit a l'olla.
Per acabar una fulla de llorer, un raig de cognac i he tapat l'olla a pressió, que he deixat al foc uns 45 minuts.

1h

Notes

És veritat que no és un plat ràpid, però pràcticament es fa sol.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1904 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: