Magdalenes de xocolata i mandarines

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 100 grams de margarina
  • 150 grams de sucre moreno
  • 2 ous
  • 200 grams de farina de força
  • 1 sobre de llevat en pols
  • 1 tassa de suc de mandarina
  • 1 mica de sal
  • 85 grams de pepites de xocolata

8 racions

Utensilis

Podem fer thermomix i panificadora o tansols turmix

Elaboració

Escalfem el forn a 175ºC
Amassem la margarina amb el sucre i hi afegim els ous. Jo ho he fet amb la panificadora, però també es pot fer en un bol i amb una cullera de fusta. Hi afegim els ous un per un i deixem que amassi una estona.
Mentrestant he triturat un parell de mandarines Kubkis amb la thermomix, que tot seguit he afegit amb polpa i tot a la massa amb la farina.
Per acabar hi afegim el llevat, la sal i les pepites de xocolata. En aquest cas n'hem posat la meitat de xocolata blanca i la meitat de negra.
Com a toc opcional hi he afegit un xic d'essència de vainilla.
Emmotllem en motlles de magdalena o de silicona i enfornem a 175ºC fins que en punxar-les amb un escuradents aquest surti sec.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1754 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: